Om oss

Haukeland Kronstad Skolekorps er et janitsjarkorps med messinginstrumenter (kornett, trompet, horn, baryton, osv) og treblåsere (fløyte, klarinett, saksofoner osv) og slagverk (trommer, xylofon og diverse rytmeinstrumenter).

Hovedkorpset består av musikanter i alderen fra ca 10 år til og med det året de fyller 18. Korpset legger stor vekt også på det sosiale samspillet som en målsetting ved siden av den musikalske utviklingen. Korpset spiller i konkurranser som Hordablæsten, Sotrafestivalen og Norgesmesterskap.

Juniorkorpset består av yngre musikanter som er rekruttert fra aspirantgruppen. Juniorkorpset har øvinger hver uke, og etter hvert som de blir dyktigere, øver de av og til sammen med hovedkorpset og går til slutt over i dette.

Aspirantgruppen består av nybegynnere som får elementær opplæring på instrumenter, noter og samspill.

Haukeland Kronstad Skolekorps er tilsluttet Norges Musikkorps Forbund (NMF) med tilhørighet NMF Hordaland.

Praktisk informasjon

Her finner du praktisk informasjon om Haukeland Kronstad Skolekorps. Hvis du ikke finner svar på det du lurer på, send oss en mail til info@hkskolekorps.no, så prøver vi å svare så fort som mulig!

Haukeland Kronstad Skolekorps er tilsluttet Norges Musikkorps Forbund (NMF).

Ved innmelding samler vi inn personinformasjon som er nødvendig for å administrere medlemskapet i korpset. Personinformasjon blir registrert i Styreportalen og i Norges Musikkorps Forbund (NMF):

PAGE TOP